Farvel til Large Biomes

Hey,

Vi har ændret serveren i dag så nye chunks bliver genereret som almindelig størrelse biome, og ikke længere large biomes.

Hvad betyder det for dig? At nye chunks og områder som ikke er udforsket endnu (så generelt alt +/- 15.000 blocks fra spawn) generer som alm størrelse biomes som Vanilla Minecraft. Det skulle gerne gøre det langt nemmere at finde de sjældne biomes (f.eks. mushroom islands) da nye biomes er ca 16 gange mindre end det vi ellers normalt har på serveren.

Det er lidt et hack vi har lavet (ændret Minecrafts level.dat fil) og det er på ingen måde noget der er officent supporteret, hvorfor kanten mellem det nye og gamle chunks vil være rimelig …. smadret som på det her screenshot hvor biome skifter midt i det hele, uden nogen naturlig overgang.

Was this article helpful to you? Yes No